Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2011 19:12 - Tайните на Сфинкса. Факти
Автор: ucugop Категория: Други   
Прочетен: 2323 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От 1997 г. египетските власти  крият от света научни открития, които са направили през тази година.   Предлагаме ви да се запознаете с това Откритие на века, както и с най-новите   открития.

Какво крият египетските власти.

Преди много години, а именно  70 години са минали оттогава, откакто Едгар Кейси прогнозира, че един ден в Египет ще бъде намерена стая, която ще носи името   Залата на доказателства или Залата на летописите и тя ще бъде свързана със сфинкса.

Тази стая ще ни разкаже за съществуването на Земята преди милиони години на  високо развита цивилизация, а  проходът в Залата на доказателствата ще минава от стая под дясната   лапа на Сфинкса.

Още през 1989 г., с помощта на специално оборудване, група японски изследователи от университета Уаседа начело с проф. Sakudzhi Ioshimura, намират под лявата лапа на Сфинкса тесен тунел, водещ към  пирамидата на Хефрен. Той започва от дълбочина два метра и върви надолу.

В допълнение, те откриват голяма кухина в северозападната стена на камерата на Кралицата, както и  още един „тунел“, започващ отвън.
Използват съвременни технологии за „безразрушителен контрол“, на базата на електромагнитни вълни и радарни инсталации.

През 1989 г. сеизмологично проучване на Сфинкса прави и американският геофизик Томас Dobetski. То също води до откриването на голяма правоъгълна камера под предните лапи на Сфинкса.

 

Изследванията на Dobetski  са част от геоложките проучвания на Сфинкса, които прави професор Робърт Schoch от Бостънския университет.
Но работата му  е внезапно  спряна през 1993 г. от д-р Захи Хавас от Египетската организация за древността. И нещо повече- египетското правителство забранява около Сфинкса  нови геоложки и сеизмични проучвания.

И това въпреки факта, че научните изследвания на Schoch са били близо до разнищване на възрастта на Сфинкса,  от което преди това са били заинтересовани  местите власти.

Също така през 1993 г. излиза филма „Мистерията на Сфинкса“, който подчертава факта, че Сфинкса и други паметници в некропола Гиза датират от поне девет  хилядолетия пр. Хр.

Частично финансиране за филма „Мистерията на Сфинкса“ прави фондът  „Едгар Кейси“ и неговия клон   Асоциацията за изследвания и просвещение ECF/ARE  и  поддръжници.

За първи път този документален филм съобщава за сеизмичните изследвания на Томас Dobetski около Сфинкса и откриването на голяма правоъгълна кухина дълбоко в скалата под предните му лапи.
Това подтиква ECF/ARE да свърже този факт със Залата на летописите на Кейси и неговата прогноза.
През същата 1993 г.  Захи Хавас започва разкопки на наскоро открит храмов комплекс от времената на Древното царство с подземни тунели, които са от югоизточната част на сфинкса.

Но акцентът е направен не за Залата под Сфинкса, а  към друго откритие, което трябва да отвлече интереса на хората от Залата на свидетелствата.
Това   е информацията, че в недрата на Голямата пирамида се крие някаква камера.

Немският инженер от Мюнхен  Рудолф Gantenbrink изследва тесните шахти с миниатюрен робот с камера и в края на южната шахта в стените на Камарата на кралицата  открива малка вратичка с медни дръжки.
Той успява да  отвори вратата…

С това се занимава и снимачен екип начело с режисьора Йохен Breytenshteynom и неговият помощник Дирк Brakebusha. A проблемите на Gantenbrink  произтичат от факта, че  Германският археологически институт не е получил навреме необходимите разрешение да  отвори вратата на египетската   организация за древността, което въпреки това е дадено устно  от д-р Захи Хавас .

Но още през 1995 г. египетските власти предупреждават германските власти, да не се опитват да продължават изучаването Великите пирамиди. A през декември 1995 г.   Захи Хавас е помолен да направи документален филм за телевизията, който е посветен  на загадката на сфинкс. И Хавас довежда екипа си в тунела, който се намира непосредствено под Сфинкса „Може би,  казва той – дори и   Индиана Джоунс не е мечтал да бъде тук. Можете ли да повярвате, че сега сме във вътрешността на Сфинкса! Преди никой не влизал в тунела и никой и никой не знае какво има вътре в него. Ние ще го отворим за първи път.„
Предполагa се, че това е снимачният екип на филмовата компания Paramount (Paramount Studios), както се споменава в книгата на Друнвало Мелхиседек  „Древната тайна на цветето на живота“, том 2 11 глава, който бе публикуван през 2003 година. Ето място  в книгата:

„През ноември 1996 г.  с мен се свърза източник от  Египет. Той каза: сега е открито нещо,  което надхвърля всичко, намирано някога в Египет . От земята между лапите на Сфинкса на повърхността се появи каменна стела (плоска каменна плоча с надписи). Надписите върху нея  говорят за Залата на доказателства и за стаята под Сфинкса.image

Египетското правителство разпорежда незабавно да се вземе тази стела, така че никой да не прочете изписаните върху нея символи. След това те започнаха да копаят земята между лапите на Сфинкса и отвориха  стаята, която е била открита през 1989 г. от японците. В нея имаше един глинен съд и навити въжета.

Според   източника, по тунела  от стаята, представители на властите са  се спуснали  в кръглата стая, от която водят началото си три тунела, водещи до Голямата пирамида. В един от тях са открити две невероятни явления.

Отначало те видели светлинно поле, пелена от светлина, която блокирала входа.

Когато се опитали да минат през тази област не успели. Дори куршум не можел  да я пробие.

Също така, ако някой се опитал да се стигне по-близо до светлината на разстояние от около 9 метра (30 фута), изведнъж му ставало зле и той започвал да повръща. Ако той се опитал със сила да се движи напред, чувства, че сякаш умира.

Никой, доколкото аз знам, не е могъл  да се докосне до тази загадъчна светлина.

При проучването с инструменти от повърхността на Земята  зад светлинното поле е открито нещо наистина   невероятно. Подземна  дванадесет етажна сграда -представете си: дванадесет етажа дълбоко в земята!

Египтяните разбрали, че с тези проблеми няма сами да се справят. Правителството на Египет поиска чуждестранна помощ.
Било е договорено, че има специален човек (няма да споменавам името му), който може  да изключи  светлинното поле и да влезе в тунела. Той ще има двама асистенти. Един от тези хора е мой добър приятел, така че аз следях отблизо хода на събитията, получавайки  информация от първа ръка.
Моят приятел взел със себе си представители на филмовата компания Paramount  (Paramount Studios), които трябваше да получат решение за заснемане на откриването на този уникален тунел . Между другото, Paramount направи филм за откриването на гробницата на Тутанкамон, следователно има много добра връзка в Египет.

Изследователите планират да влязат или поне се опитват да влязат в тунела на 23 януари 1997 г. Правителството иска от филмовата компания няколко милиона долара, с което тя се съгласява.

Въпреки това, в деня преди влизането в тунела египтяните решили, че искат повече пари и поискали половин милион „под тезгяха“, което вбесява хората на кинокомпанията.  Paramount казват  „не“ и всичко приключва. Около три месеца всички мълчат.

Тогава случайно разбрах, че друга група от трима мъже, влизат в тунела.
Те изключили светлината областта със своите гласове и светите имена на Бога. Ръководителят на екипа, който е широко известен и не искам да споменавам името му,  в Австралия   показва видео филм за проникване в  тунела и подземната сграда на дванадесет етажа, която се оказало, че не е просто сграда.

Тази структура се простира под земята в продължение на километри и фактически стига до покрайнините на града. Няколко човека са гледали  този филм.
След това се появи и друг човек, Лари Хънтър , който повече от 20 години от живота си е посветил на археологията на Египет. Той се свърза с мен и ми съобщи информация,  почти идентична с тази, която съм получил от свои източници в Египет.

Градът е с площ 10,4 на 13 км (6,5  на  8 мили) и е дълбоко в земята на дванадесет етажа, а периметърът му  е очертан с  уникални египетски храмове.

Следващата информация   отново се пресича с работата на Греъм Хенкок   и Робърт Бовал  „Послание на сфинкса“. Греъм и Робърт се досетили, че трите пирамиди в Гиза са били пуснати на Земята в строго съответствие с трите звезди от пояса на Орион.image

Според учените, всички  най-големите звезди в съзвездието Орион може да бъдат открити в разположението на храмовете в Египет, но те не успяват убедително да докажат тази теория. Хънтър го е направил и аз бях убеден, че   доказателствата му са правилни.

Прилагайки своите умения за навигация по звездите, придобити по време на службата му във флота,  Хънтър намира храмове на всяка една точка, съответстваща на всяка една от основните звезди в съзвездието    Орион.
Той използва GPS за да може да намери тези места на Земята с точност до 15 метра (50 фута) и физически е посетил всяко място, където се е предполагало, че храмът е в чест на звезда. Така е била тествана тази хипотеза.

Забележително е друго: на всяко място е имало храм и всеки  храм  е изработен от уникален материал, не намерен в друг храм в Египет. От същия материал са изработени   трите блока на основата на пирамидите в Гиза, включително Голямата пирамида. Тя се нарича  монетата в камъка.
Това е варовик, който изглежда така, сякаш е смесен с монети. Той е уникален и се среща само в храмовете, намиращи се в подземния град.

Ето такава е накратко хипотезата, която се оспорва от официалните египетски власти. Подземния град, за който говори Тот, наистина има  и то може да побере 10 000 души.

Въз основа на това, което видях, мисля, че това е вярно, въпреки че египетските чиновници смятат това за фантазия.
В крайна сметка, истината непременно ще стане известна. Ако това е вярно, когато подземния град   бъде разкрит , то  тази археологическа находка ще доведе до ръст на човешкото съзнание. “
Мога да добавя към казаното по-горе от Друнвало Мелхиседек само, че този подземен град е един от градовете на Шамбала.

Информацията от книгата на Мелхиседек „Древната тайна на Цветето на живота“ е известна на всеки, който се интересува от Египет по-задълбочено, отколкото от просто любопитство.
Що се отнася до Сфинкса и в Залата на свидетелствата под него, там все още работи  местна археологически група в продължение на много години под ръководството на Захи Хавас. Неговата група работи тайно, почти никога не излиза без необходимост  на повърхността.

Никой не е против това местните археолози тайно или открито да провеждат изследванията   в своята страна. Това е тяхно право. Това е тяхната страна. Това са техните Пирамиди и Сфинкс.
Но има едно важно и много значимо „, но“, което ми даде право да се намеся в делата на  Египет.
Съвсем наскоро тази група от археолози, включително и лидера и Захи Хавас, са направили голямо откритие, което египетските власти са решили да   скрият от  човечеството.
Това откритие е тайна камера, в която се помещава единственият предмет, принадлежащ на Тот – неговият Жезъл на енергията, който е посочен  от него в Скрижалите: „Изумрудените скрижали на  Тот Атланта“ -
„Бързо се носехме  към слънцето, докато не изчезна земята под нас,   земята  на децата на  Кхем.
Те неистово ни срещнаха с копия, насочени с гняв, които искаха да убиват и унищожават всеки един от синовете на Атлантида. Тогава вдигнах Жезъла си  и изпратих лъч с вибрации, като ги поразих така,  че те да застинат на място, като отломки от каменните планини.

Тогава аз се обърнах към тях с мирни и спокойни думи и им казах за силата на Атлантида, казвайки че ние сме деца на Слънцето и неговите пратеници. Аз ги усмирих с вълшебната си наука, докато не паднаха  в краката ми, а след това ги освободих.„

 

 

 

 

 



Тагове:   пирамида,   Сфинкс,   хефрен,


Гласувай:
2



1. анонимен - boby
25.05.2011 20:49
прочетете книгата на Елизабет Хайх "Посвещение".Тя разказва точно това което пише тук и то много преди да са направени тези открития !!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ucugop
Категория: Други
Прочетен: 724727
Постинги: 205
Коментари: 415
Гласове: 198
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930