Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2011 08:44 - Maтематици доказват съществуването на ангелите-хранители
Автор: ucugop Категория: Други   
Прочетен: 1780 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Може би ангелите- хранители  наистина съществуват. Статистиката показва, че хората много по-често от обикновено връщат билети или са закъсняват за самолет, който след това се разбива.
Такова странно проучване е проведено от руски специалисти,  под ръководството на Валери Исаков, който е математик и е специализирал изучаването на  паранормални явления. image
Данни за вътрешни руски полети те не са могли да получат по обясними причини, затова изследователите са използвали западна статистика.

Както се оказва, през последните 20 години в полетите, които са завършвали с катастрофа, е имало 18% по-малко пътници, отколкото в нормалните полети.  „Ние сме само математици, които са открили ясна статистическа аномалия. Но мистично мислещи хора може да я свързват със съществуването на някаква по-висша сила„ - казва Исаков.
Руснаците не са първите, които обръщат внимание на  тази любопитна  закономерност.
Още през 1958 г., американският изследовател, Джеймс Стаунтън разглежда  статистиката на железопътните и въздушни катастрофи. Ученият открил, че влакове и самолети, които катастрофирали, били запълнени средно  само на 61%, докато в благополучните рейсове тази цифра е 76%.

Статията на Стаунтън   прочел известният писател Стивън Кинг. Скоро след това в САЩ се разбива самолет  на Majestic Airlines, всички пътници и екипажът  загинали.
Няколко дни по-късно Кинг под прикритието на журналист се обадил в офиса и помолил да му кажат колко човека, закупили  билети в края на краищата не са летели. Оказало се, че са 16. В същото време, както съобщили от авиокомпанията, такива пътници обикновено не са повече от трима. А още 15 души отказали резервациите си…
Кинг не вярва в ангели- той предполага, че у тези хора е сработила един вид „система за подсъзнателна сигнализация.“
Тя е била развита у древните хора и им е помагала да оцелеят в дивата природа. След това системата претърпява известно снижаване на активността си, но все още напомня за себе си под формата на интуиция.

Теорията на Кинг се потвърждава и от спомените на един от руските  криминалисти. Той говори за странен инцидент, който е станал  в Москва през 1979 година. Тогава след излитане от „Внуково“ Ту-104 се закачва за електрически стълб и се  разбива, при което загиват 58 души.
Както изяснили следователите, един от пътниците в последната минута  преди полета, върнал  билета си и пътувал с влак. Той е бил задържан и разпитан, но мотивите за решението си така и не можал да обясни. Когато станало ясно, че няма основание да се подозира в терористичен акт, мъжът е освободен.

Въпреки това, не винаги ни спасява древният инстинкт – често се намесва съдбата или висша сила.
Така, четирима програмисти от Екатеринбург много искали да се качат на злополучния полет на „RusEyr“ в Петрозаводск. За тази цел те трябвало първо да летят до столицата, но не успели: техният полет постоянно бил задържан. Програмистите дори се се обадили в „RusEyr“ и поискали да се отложи излитането на самолета от Москва, но авиокомпанията отказала.
В края на краищата  те се прибрали у дома си, а на следващата сутрин прочели в медиите за катастрофата.

 




Гласувай:
0



1. анонимен - Мисля,че
21.08.2011 09:59
Сте напълно прав.Имайки в предвид,женската интуиция е по силна,не виждам
защо и мъжете да я нямат.Много ще ме оборят,че това са врели некипели-но
истината е,че вярвам и съм сигурна в ,,ангелите хранители''.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ucugop
Категория: Други
Прочетен: 719964
Постинги: 205
Коментари: 415
Гласове: 198
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031