Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2011 08:48 - Извънземните имат 120 секретни бази на Земята
Автор: ucugop Категория: Други   
Прочетен: 2601 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изследователите на неидентифицираните летящи обекти по цял свят се интересуват от местата на базиране на извънземните летящи чинии на нашата планета. Към настоящия момент в картотеките на уфолозите съществува подробен списък с такива зони, в които НЛО се появяват със упорито постоянство сякаш там действително са разположени секретни бази на извънземните „гости”. В Русия също се провеждат изследвания на активността на пришълците на Земята. Активна работа в тази насока извършва капитан първи ранг (в оставка) Евгений Литвинов, а също така и докторът по философия Владимир Ажажа. Техните изследователски данни потвърждават статистиката на уфолозите за проявленията на извънземните по света.
Един от активните граждани на Русия, потвърждаващи дейността на НЛО, е живеещата в селището Максимих Н. Скосирская. В района на Байкал тя нееднократно е наблюдавала космически апарати на пришълци. Тя дори е успяла да им направи няколко снимки на мобилния си телефон. Възможно е активността на НЛО край бреговете на Байкал да подсказва за наличието на подводна база. Уфолозите са предлагали такава хипотеза и по-рано.
Между впрочем подобни разсъждения съвсем не са безпочвени. Евгений Литвинов твърди, че подводните кораби на пришълците наред с подводните бази, потвърждават съществуването си от в съобщенията на повече от 2000  наблюдения. А това е около 15 на сто от всички данни за НЛО-проявите на нашата Земя. Към наблюденията не бива да се отнасяме скептично, тъй като те са направени от военни, които, както всички знаем, не са особено склонни към безпочвени фантазии.
Защо пришълците предпочитат водната среда? Възможно е тайната да се крие в това, че водната среда по-добре скрива тяхната дейност от човешките очи. Това позволява на гостите от космоса да си извършват необходимите им изследвания без страх, че ще бъдат неволно засечени от някой. Най-голям брой бази на извънземни са засечени в Атлантика. Може да се направи изводът, че пришълците се интересуват изключително много от минаващите там водни пътища между Европа и Америка.
През 2008 г.  д-р Ажажа издаде свдоята книга „Подводните НЛО”, която изцяло е основана на отчетите на военни моряци и личните изследвания на самия академик. Монографията му стана изключително популярна даже и сред непосветените читатели.
Ажажае заявява, че пришълците са построили на Земята над 120 бази. От тях подводните са около 40 на сто. В Европа той е преброил 49 бази, в Русия 30, в САЩ – 13. Голяма част от тези бази са разположени в трудно достъпни местности, планински върхове, пещери. Много от базите, казва Ажажа, имат специални тунели, водещи направо към дъното на океана.
Колкото и да ни е тъжно да го осъзнаем, но корабите на извънземните са далеч по- ефективни от земната техника.  През 1988 г. бяха спрени всички двигатели на крайцера „Новоросийск” в района на Курилските острови. Три дузини пришълци успели да извадят от строя навигационните системи на самолети и кораби. Те въздействали с пагубни лъчи върху пилотите и корабите. През 1975 г. от гледна точка на уфолозите се случил  интересен епизод, разказва сайтът Тайни. По време на стрелби с торпеда близо до бреговете на Крим около избухващите торпеда се оказал … НЛО. Всички матроси и командирите им видели как торпедата буквално били придърпвани към странния обект с формата на камбана с диаметър около 20 метра.
Някъде отгоре на чист руски език някой произнесъл думите, че не е необходимо да се предприемат никакви действие, а всеки да остане на мястото си. „Гостите” на стрелбите поивторили тази фраза, защото акустикът на кораба се опитал да направи снимка на случващото се пред очите им. В този момент обаче в главата му е бил насочен лъч и младият мъж рухнал на палубата в безсъзнание.  Много скоро след това ткорпедото е било върнато. Законите от онова време не позволявали на свидетелите да разказват за това произшествие, поради тази причина за него много години не се е знаело.
През 2003 г. още по-странен случай станал край бреговете на Индонезия. Американска подводница се сблъскала с някакъв обект, който бил приблизително със същите размери, като подводницата. След стълкновението и обектът,  и подводницата се оказали на дъното. Изведнъж неочаквано се появили 15 НЛО, които телепортирали  сблъскалите се плавателни апарати. И досега не е известна съдбата на американската подводница.
Лекарят стоматолог, който дълги години работел в състава на Черноморския флот в Крим твърди, че недалеч от  базата в Балаклав се намира един от пунктовете на НЛО. При това пришълците според него се крият в скалите. Жена съобщила за тайнственото място на журналистите, но разследване никога не е започвало.
Преди 35 години гадателят от САЩ, който е бивш полицай, Пит Прайс, пръв съобщил за база на космическите пришълци. По неговите думи главното укритие на извънземните на Земята се намира някъде под Пиринейскиуя хребет. Той също така твърди, че в щата Невада пришълците построили цял подземен град, по който се движат на специално разработени вагони. Вагоните се движат по тунели и свързват отделни част от града на пришълците.
В края на 70-те години американските военни се опитали да превземат базата на извънземните в Невада, но операцията била неуспешна, при което загинали 66 души от специалните части.  Това за дълго убило желанието на военните да се набъркват в делата на извънземните. Свидетели твърдят, че базата на пришълците има не по-малко от седем нива. На шестото ниво те експериментират с човешки тела. На най-ниското се намират похитени през различно време хора. Те се съхраняват в особени хладилни устройства в състояние на дълбока анабиоза. Между другото без вест изчезват средно около 100 хиляди души годишно.
Друг екстрасенс бил подложен на критики след като си позволил да заяви, че под повърхността на пустинята Ню Мексико е разположена истинска колония на извънземни. След известно време бившият офицер от разузнаването на САЩ Фредерик Атуотър  предоставил материали за това, че той е участвал в откриването на секретна база на пришълци. С това той се занимавал в продължение на 10 години от своята военна кариера. При това Атуотър и другите хора видели как понякога извънземните отиват под земята.
Някои хора са видели така наречените „летящи градове“. често такива явления могат да се наблюдават в Западното полукълбо на Земята. За първи път наблюдение на такъв странен обект като „летящ град” бил видян през 1988 г. в Чили. Пилотите на самолет видели пред себе си море от огньове и си помислили, че летят над някакъв град. Но нито една от картите им не посочвала да има някакъв град на това място от полета. Но най-изумителното било, че в един момент градът неочаквано започнал да се издига във въздуха и… полетял.
През 1996 г. аналогичен обект с многокилометрови размери отново е бил наблюдаван в Чили. През зимата на 1994 г. телескопът „Хабъл” предоставил информация, която станала доказателство за съществуването на гигантски космически кораб на извънземни същества.  Телескопът успял да „надзърне” в най-отдалечената точна на Вселената и да види огромен кораб, пътешестващ от звезда на звезда. Данните били предадени на изследователския център на НАСА и специалистите потвърдили, че на снимките действително се вижда кораб. При това потвърдили това единодушно.
През 1995 г. спътници засекли гигантски космически кораби в инфрачервения спектър на вълните. С невъоръжени очи тези обекти не можели да се видят. Техните размери се оказа, че са… около 400 километра. Естествено, на такива грамади са нужни големи количества енергия. А откъде да си я вземат, ако не от Земята. Ето защо прелитат те над планетата ни, за да се заредят с водород и други видове гориво.
Д-р Ажажа на международна уфологическа конференция заяви, че той вече въобще не се съмнява по отношение на превъзходството на извънземните на човешката цивилизация. При това авторитетният специалист изразява надежда, че агресия в близко време от страна на космическите гости няма да има. Пришълците според него се опитавт да забавят нашето развитие , твърди Ажажа. И какво друго им остава – нали човечеството може да разгадае страшната тайна за съществуването на извънземните. Мнозина вече тази тайна са я разгадали, но пришълците са ги обработили  и са ги вкарали в псиатрическите лечебници, за да не предадат на останалите хора разкритите тайни. Даже самият академик Ажажа  не изключва, че и неговите знания могат да изиграят за него изключително негативна роля. Пришълците могат да вкарват в човешкия мозък така нареченият изтривач на паметта. Затова Ажажа мисли, че в близко време него може да го сполети пълна изкуствена амнезия.
Поради всички тези причини изследването на подземните и подводните бази на извънземните е занятие съвсем не безопасно. Много хора, пожелали  да се доберат до тайните на извънземните, са получили страшен урок и  вече са на това същото 6-то ниво на базата на НЛО в САЩ. Но и да се спират изследванията, разбира се, не е необходимо. Само със съвместните си усилия хората ще достигнат до истината. А тя е до нас…




Гласувай:
4



1. анонимен - Браво
27.03.2012 12:11
Браво момче, копираш смело, не признаваш труда на другите - в случая www.snaiper-bg.net. Продължавай смело все така. В България това е начинът да се постигне каквото и да е било. Успев в преписването!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ucugop
Категория: Други
Прочетен: 720146
Постинги: 205
Коментари: 415
Гласове: 198
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031