Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2011 09:00 - Използване на телепатията в любовта
Автор: ucugop Категория: Други   
Прочетен: 3857 Коментари: 0 Гласове:
1



Досега зa интуицията се знае, че е нещо като източник на събирането и получаването на информация. Друг симптом на интуициятя е телепатията. Телепатията  е възможността да предаваш своите мисли и чувства към друго лице, дори и от разстояние, а в замяна да получаваш неговите мисли и чувства. Най-често  и двете неща се отнасят  към интуитивните чувства. Всъщност, всеки може да си припомни ситуация  в живота си, когато е „задействал“ телепатия. Съществуването на телепатията се потвърждава от научни изследвания. Учените са били изненадани, когато експерименти доказват, че неопитни лица могат да усетят, когато някой ги гледа отстрани! В друго  известно проучване е изследвана възможността за наблюдение на обект  от разстояние.
ЦРУ е изразходвало милиони,  провеждайки един и същ експеримент безкраен брой пъти: „приемникът“ е трябвало да направи подробно описание на картина или сцена, които на разстояние стотици или дори хиляди мили е видял „наблюдателят“.
В сравнение с други форми на интуицията, телепатията е най-активна. Дори и ако сте самиу дома, всичките ви мисли и чувства влияят на света около вас.
Да разглеждаме резултатите от експеримента
Това се е случвало с всеки: Искате да ви  позвъни човек, към когото имате романтични чувства. Чакали сте на телефона, чувствайки, че се нуждаете от този човек и мислено сте си казвали: „Обади ми се, обади ми се“.

Все повече и повече чувствайки отчаяние  вие се питате: „Защо не ми се обажда“ … Мислейки се за изоставени се опитвате да намерите някакво обяснение за мълчанието му, но без успех – нищо не се случва и ви става много болно. Мислите че: „Ако знаеше само как ми се иска да ми се обади!“
Но дали той ще се обади? Аз предлагам да направите следният въображаем експеримент. Представете си (за минутка), че той може да чете вашите мисли и чувства и какво изпитвате. Този човек дали е  склонен да има нещо общо с вас? А ако изведнъж този, за когото си мислите ви видите така, както изглеждате в момента: ядосани, уплашени, изискващи? Ако този човек е до вас, бихте искали да бъдете с него? Съмнявам се.
Можете да играете различни роли в зависимост от ситуацията. Представете си човека, на когото действително сте необходими. Този човек в стремежа си към вас, може би дори се опита да ви „погълне“. Как ще реагирате на неговата необузданост и страстни желания? Искате ли да се доближи или бихте предпочели да избягате?
Освен това, вместо да чакате напразно до телефона, опитайте се да използвате въображението си: Спрете да треперите за романтичния си герой и си представете  и  почувствайте връзката, която съществува между вас. Доставя ли и на двамата  удоволствие да чувате гласовете си  и можете ли да си говорите с часове? Запомнете: отношенията трябва да са взаимноизгодни.
Чувствайте,  промени ли се нещо (въпреки че това може да е трудно за улавяне), след като сте си представили такъв сценарий. Този, от когото очаквате да ви позвъни може да го почувства. Разбира се, съществуват важни причини той да не може да направи това. Но ще се съгласите, че би предпочел да отговори на едно приятно, а не на отчаяно и безотговорно послание.
Телепатия в отношенията не се контролира от съзнанието. Вие не можете да заставите на сила друг човек да ви се обади. И ако не е нещо друго, така вашето отчаяно желание да чуете гласа му може би му дава повод да не го направи.
Телепатията работи най-добре, ако, за да изпратите послание,  се възползвате от всичките си  сетива: почувствайте, че трябва да ви се обади, представете си телефона, чувате звън, напълно влезте в ролята на събеседника с метода на второто „аз“ и т.н. Запомнете: вие   постоянно изпращате телепатични съобщения. Това упражнение трябва да се извърши съзнателно и да се отбележи резултатът, че телепатията в отношенията ви се е превърнала в надежден инструмент.
Упражнение. Обади ми се отново.
В предишното упражнение „Обади ми се“ вие мислихте за това кой бихте искали да чуете по телефона. Сега се опитайте да използват новите си познания по интуиция и телепатия. Първо, да слушате себе си. Нека интуицията ви каже какви чувства  или съобщения, изпратени по телепатичен път, ще накарат  този човек да ви се обади. Запишете тази информация.
Използвайте всички сетива за да си представите къде се намира този човек. Може би вече чувствате, че той е на работното си място, или  го виждате у дома?  Когато успеете да  усетите къде се намира този човек,  запомнете или запишете тези усещания.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ucugop
Категория: Други
Прочетен: 727333
Постинги: 205
Коментари: 415
Гласове: 198
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930